دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

تاریخ‌های مهم و محل برگزاری

تاریخ برگزاری کنگره: 5 و 6 اردیبهشت 1397

مهلت ارسال مقاله کامل و پرداخت هزینه ثبت نام: 30 دی 1396

شهر برگزاری: ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

محورهای همایش



  • روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

  • روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات

  • سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

  • غذاهای فراسودمند

  • کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی

  • امنیت و ایمنی موادغذایی

  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

  • فرمولاسیون نوین مواد غذایی

  • نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی


مشاهده تمامی محورها

جهت دریافت اطلاعات بیشتر عضو کانال تلگرام نوتیکانف شوید

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران در تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می شود . کلیه مقالات این کنفرانس در نوتیکانف و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

اهداف کنگره

  • به اشتراک گذاری ایده ها، دستاوردها و یافته های نوین علمی، پژوهشی و فناوری
  •  دعوت از اساتید، دانشمندان، محققان، سیاستگذاران و دانشجویان مرتبط با علوم و صنایع غذایی از ایران و سایر کشورها جهت تبادل دانش تئوری و فنی
  • سوق دادن فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگران کشور به سوی حل مشکلات و نیازهای صنایع غذایی
  • ایجاد فضای مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور به محققین و دانشجویان
  • فراهم نمودن زمینه جذب طرح‌های پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکت‌های صنعتی توسط پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی.
  • گسترش همکاری‌های منطقه ای و بین المللی در صنعت غذا
  • برگزاری جلسات هم اندیشی، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و تبادل اطلاعات فنی
  • انعکاس نتایج پژوهش‌های انجام شده به بخش‌های اجرایی و تولیدی صنایع غذایی برای رفع موانع و مشکلات فراروی و تولید و نیز صادرات محصولات غذایی.